Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία m+m catering services δραστηριοποιείται από το 1999 στον κλάδο του catering και της οργάνωσης εκδηλώσεων, προσφέροντας ποιοτικό-πιστοποιημένο  σπιτικό φαγητό, εκπληκτικές τιμές και εξαιρετικό service. Αναλαμβάνει catering γάμου, βάπτισης, δεξίωση  στο σπίτι, catering εταιρειών, δεξιώσεις σε κτήματα σε Αθήνα, Πειραιά και σε όλο τον νομό Αττικής.

Μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών και μία αξιόλογη ομάδα συνεργατών, εγγυώνται για το καλύτερο αποτέλεσμα των κορυφαίων και σημαντικότερων κοινωνικών και επαγγελματικών σας εκδηλώσεων.

Ειδικευόμαστε  σε σπιτικές εκδηλώσεις καθώς και σε εκδηλώσεις έξω από εκκλησία, βαπτίσεις, γάμους, cocktail party, εταιρικές εκδηλώσεις, συνέδρια catering στον χώρο σας. Στην ενότητα συνεργαζόμενοι χώροι μπορείτε να δείτε αίθουσες και πολυχώρους δεξιώσεων, κτήματα και άλλους ιδιαίτερους χώρους που μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία σας για τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής σας.

Με νέες αποκλειστικές συνεργασίες με αίθουσες εκδηλώσεων στον Πειραιά, κτήματα και χώρους δεξιώσεων στην Αττική με πλήρη οργάνωση της εκδηλωσής σας και βέβαια με τις εξαιρετικές τιμές μας σας υποσχόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ζητήστε μας να σας καλέσουμε

 

επικοινωνία

  2104620821
  6932258454
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Έβρου 44 (πεζόδρομος)
Κερατσίνι, Πειραιάς
  Ακολουθήστε μας!