Skip to content Skip to footer

Τα εγκαίνια μιας επιχείρησης είναι μια σημαντική και ειδική στιγμή, και το catering παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας θετικής εντύπωσης στους προσκεκλημένους. Εξ’ άλλου η πρώτη εντύπωση πολλές φορές είναι αυτή που καθορίζει την εξέλιξη κάθε σχέσης!

Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για το catering στα εγκαίνια της επιχείρησής σας:

  1. Στόχος του Event

Καθορίστε τον στόχο των εγκαινίων. Είναι μια ευκαιρία για δικτύωση, προώθηση της επιχείρησης, ή κάτι άλλο; Αυτό θα επηρεάσει τον τρόπο που θα οργανώσετε το catering.

  1. Ποικιλία Φαγητών

Προσφέρετε ποικιλία φαγητών, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για όλες τις διατροφικές προτιμήσεις. Έτσι, όλοι θα έχουν κάτι που τους αρέσει.

  1. Συνέπεια στο “θέμα”

Αν υπάρχει κάποιο θέμα για τα εγκαίνια, τότε προσπαθήστε να συντονίσετε το catering με αυτήν. Αυτό δημιουργεί μια συνολική και συναρπαστική εμπειρία.

  1. Ποτά

Επιλέξτε μια καλή ποικιλία ποτών, συμπεριλαμβανομένων αλκοολούχων και alcohol free επιλογών.

  1. Στυλ Σερβιρίσματος

Εξετάστε το στυλ σερβιρίσματος που θα ταιριάζει με την ατμόσφαιρα των εγκαινίων. Μπορεί να είναι ευχάριστο μπουφέ, σερβίρισμα καθήμενων γευμάτων ή κάτι πιο διασκεδαστικό όπως street food.

  1. Εξυπηρέτηση και Προσωπικό

Βεβαιωθείτε ότι το catering που επιλέγετε παρέχει έμπειρο και φιλικό προσωπικό, που μπορεί να χειριστεί το γεγονός με επαγγελματισμό.

Συνεργαστείτε με την Μ+Μ Catering για να φέρει εις πέρας μια τόσο σημαντική αποστολή. Η πολυετής εμπειρία και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας καθοδηγήσουν για τις σωστές επιλογές για το catering των εγκαινίων της επιχείρησής σας!

Ζητήστε προσφορά