Skip to content Skip to footer
Είναι γεγονός πως η νέα πανδημία έχει φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή μας. Παραμένουμε όμως αισιόδοξοι και είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να διοργανώσετε το event της ζωής σας!

Με συνέπεια και επαγγελματισμό προγραμματίζουμε την επόμενη μέρα και συνεχίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες Catering την εποχή του κορωνοϊού σε γάμους, βαπτίσεις και πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις.

Από την πρώτη στιγμή συμμορφωθήκαμε με τα νέα δεδομένα και αναδιοργανωθήκαμε ώστε να τηρούνται στο έπακρο όλοι οι κανόνες υγιεινής και προστασίας από όλους.

Ο εντατικός καθαρισμός και το σχολαστικό πλύσιμο όλου του εξοπλισμού ήταν πάντα αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας και της λειτουργίας μας. Επίσης η αποστείρωση όλων των υφασμάτων (τραπεζομάντηλα, πετσέτες, στολές εργασίας κ.λπ) αποτελούσε εξ’ αρχής κανόνα απαράβατο για εμάς στην ΜΜ Catering.

“Αντισηπτικά και απαιτούμενες για την ασφάλεια αποστάσεις” ήταν τα πρώτα νέα μέτρα που κληθήκαμε να λάβουμε μετά το lockdown. Ακολούθησαν νέες οδηγίες που αφορούσαν στο πλήθος των ατόμων που θα μπορούσαν να παραβρεθούν σε εκδηλώσεις σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ενσωματώνουμε άμεσα κάθε οδηγία.

Τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας κατά της μετάδοσης και διάδοσης του COVID-19 είμαστε σε θέση να προτείνουμε την ιδανική για εσάς λύση. Έχουμε προσαρμόσει τις υπηρεσίες Catering, τα μενού και τις τιμές μας ώστε να μη σας λείψει τίποτα:

Ετικέτες: κορωνοϊόςcatering κορωνοϊός

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf

Ζητήστε προσφορά

Ζητήστε προσφορά
Κλείσιμο