Skip to content Skip to footer
Το τελευταίο μέρος του αφιερώματός μας για τους υπέροχους χώρους εκδηλώσεων που συνδυάζουν πολυτέλεια, ομορφιά και έντονο στοιχείο φύσης!

Συνεχίζουμε με τους τελευταίους 5 χώρους που θα φιλοξενήσουν την εκδήλωση των ονείρων σας!

  • Πολυχώρος Αχίλλειον Ribas

    Στον υπέροχο πολυχώρο Αχίλλειον Ribas, ο γαλάζιος ορίζοντας του ουρανού μπλέκεται με την πανοραμική θέα στο Σαρωνικό κόλπο, συνθέτοντας μία μοναδική ατμόσφαιρα ικανή να ντύσει κάθε γαμήλια δεξίωση. Ο πολυχώρος Αχίλλειον είναι διαμορφωμένος σε πολλαπλά επίπεδα με πολυτελείς εγκαταστάσεις και υψηλές προδιαγραφές υπηρεσιών, ικανές να μετατρέψουν κάθε ξεχωριστή εκδήλωση γάμου ή βάφτισης σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

    Λίγα μόνο χλμ έξω από την Αθήνα, με εύκολη πρόσβαση μέσω της Λεωφόρου Σουνίου, το στολίδι της Βάρκιζας σας περιμένει για να διοργανώσετε ονειρεμένες εκδηλώσεις!

    Πού: Βάρκιζα

    Πληροφορίες: 2104620821-6932258454

  • Πολυχώρος Αθήναιον

    Μοναδικός χώρος διαμορφωμένος με έμπνευση και φαντασία δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ιδανικής ατμόσφαιρας. Με δυνατότητα να φιλοξενήσει από 50 έως 800 άτομα κατά περίπτωση είναι η ιδανική επιλογή για δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων που κερδίζουν τις εντυπώσεις με την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια.

    Το υψηλό prestige, τα ιδιαίτερα καλαίσθητα στοιχεία, η πλήρης αυτονομία της αίθουσας και η υπευθυνότητα στο service είναι εκείνα τα στοιχεία που συνηγορούν στην επιτυχία της αίθουσας.

    Πού: Επί της λεωφόρου Αμφιθέας η οποία συνδέεται με τη λεωφόρο Συγγρού και λεωφόρο Ποσειδώνος

    Πληροφορίες: 2104620821-6932258454

  • Πολυχώρος Ανθέλεια

    Χρησιμοποιώντας στοιχεία όπως το μάρμαρο και το ξύλο, δημιουργήσαμε μια πολυτελή διακόσμηση που ταιριάζει απόλυτα με τον εξωτερικό χώρο, ενώ παράλληλα διατηρούν στο ακέραιο την οπτική επαφή με την υπέροχη θέα στον Σαρωνικό, αλλά και την πισίνα

    Πού: Λαγονήσι

    Πληροφορίες: 2104620821-6932258454

  • Gala Events

    Με έμφαση στην προσιτή πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική ο πολυχώρος GALA EVENTS με δυο αίθουσες ήρθε να καλύψει τις ανάγκες εκδηλώσεων στα βόρεια προάστια. Οι καινούργιοι μεγάλοι χώροι του GALA EVENTS ξεχωρίζουν για τα ποιοτικά υλικά κατασκευής τους αλλά και την πολυτέλεια που εκπέμπουν. Με πλήρη οπτικοακουστική υποδομή και με εξειδικευμένους συνεργάτες οι άνθρωποι του GALA EVENTS βοηθούν την καλύτερη δυνατή υλοποίηση της δικής σας ξεχωριστής κοινωνικής ή επαγγελματικής εκδήλωσης.

    Πού: Εκάλη – Δροσιά

    Πληροφορίες: 2104620821-6932258454

  • Αίθουσα δεξιώσεων Αβάκιον

    H m+m catering σε συνεργασία με έναν από τους ομορφότερους ‪χώρους‬ εκδηλώσεων του Πειραιά, το Αβάκιο, σας υπόσχεται μια μοναδική ‪δεξίωση γάμου ή βάπτισης ‬ στον Πειραιά. Το κέντρο δεξιώσεων Αβάκιο μπορεί να εξυπηρετήσει και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική σας εκδήλωση με εξαιρετικά μενού και άψογο service. Ο συγκεκριμένος χώρος δεξιώσεων μπορεί να φιλοξενήσει έως 250 άτομα σε ένα πολύ ζεστό πέτρινο διακοσμημένο περιβάλλον και με οικονομικές προσφορές για μια ονειρεμένη δεξίωση στον Πειραιά.

    Πού: Πειραιάς

    Πληροφορίες: 2104620821-6932258454

Ζητήστε προσφορά