Εταιρικές εκδηλώσεις - Οδηγός για αρχάριους!

Εταιρικές εκδηλώσεις - Οδηγός για αρχάριους!

Οι απίστευτες εταιρικές εκδηλώσεις, δεν συμβαίνουν έτσι απλά. Χρειάζονται σωστή οργάνωση και προετοιμασία!

Εμείς συγκεντρώσαμε 5 παγίδες που πρέπει να αποφύγετε και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να λύσουμε μία και έξω, το θέμα του φαγητού στο event!

  • Βρείτε ποιος είναι ο βασικός στόχος του event. Όλες οι αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε στην πορεία, καθορίζονται από την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Τι θέλετε να επιτύχετε μέσα από αυτήν την εκδήλωση.

  • Καθορίστε σε ποιο κοινό απευθύνεστε. Σε ποιο ηλικιακό group απευθύνεστε; Σε ποιο στυλ; Που τους αρέσει να βγαίνουν; Τι κοινό έχουν; Ποιο είναι το μέσο εισόδημά τους και σε τι είναι συνηθισμένοι; Αυτές είναι οι πρώτες ερωτήσεις στις οποίες πρέπει να απαντήσετε! Ένα event που περιλαμβάνει διαφορετικά στυλ, μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και μπερδέματα!

  • Επιλέξτε ημερομηνία πολύ προσεκτικά. Αποφύγετε ημέρες κολλητές σε αργίες, την ώρα αθλητικών events και προγραμματισμένων ανταγωνιστικών εκδηλώσεων. Ο λόγος προφανής.

  • Επιλέξτε τοποθεσία. Αν την έχετε ήδη, γράψτε προσεκτικά τις λεπτομέρειες σχετικά με το χώρο. Πώς φτάνει κάποιος εκεί με μέσα, τι διαθεσιμότητα υπάρχει σε parking κτλ. Όσο περισσότερες οι πληροφορίες τόσο πιο ευχαριστημένοι οι καλεσμένοι!

  • Αναγνωρίστε τα όρια του event και κινηθείτε ανάμεσά τους. Νομοτελειακά, κάποια στοιχεία της εκδήλωσης θα πρέπει να παραμεριστούν για διάφορους λόγους. Μπορεί για παράδειγμα να μπορείτε να αντέχετε οικονομικά ένα live από κάποια μουσική μπάντα, αλλά η εκδήλωση να είναι προγραμματισμένη για πρωί και οι συμμετέχοντες να πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές τους. Αξίζει;

  • Γενικότερα, δημιουργήστε έξυπνους/μικρούς στόχους. Το παν είναι να έχετε μία στρατηγική και βήμα - βήμα να την υλοποιείτε. Για αυτό, ξεκινήστε όσο το δυνατόν συντομότερα (δηλαδή μήνες πριν) τον προγραμματισμό σας!

ζητήστε μας να σας καλέσουμε

 

επικοινωνία

  2104620821
  6932258454
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Λεωφ. Τραπεζούντος 18
Αγ. Στέφανος, Αττική
  Ακολουθήστε μας!
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Όχι