Skip to content Skip to footer
Το μεγάλο βήμα έγινε. Η πρόταση ήρθε, το ναι ειπώθηκε και ήδη ξεκινάτε να οργανώνετε το γάμο σας. Η πρώτη μεγάλη απόφαση που καλείστε να λάβετε, δεν είναι άλλη, από το “Ποιος θα είναι ο κουμπάρος/η κουμπάρα;”

Και δεν είναι εύκολο ερώτημα, παρότι καθοριστικό για την πορεία των προετοιμασιών, αλλά και για το μεγάλο βράδυ.

Εμείς, αφού σας έχουμε ήδη λύση το πρόβλημα του φαγητού για το γάμο, επιχειρούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή κουμπάρου/κουμπάρας.

Αρκεί να απαντήσετε σε αυτές τις 5 ερωτήσεις

  • Είναι αρκετά κοντινός σας;

    Σε μία από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές της ζωής σας, το ιδανικό είναι ο άνθρωπος που θα συμμετέχει στο μυστήριο μαζί με το ζευγάρι, να είναι ένας πραγματικά δικό σας άνθρωπος. Να σας συνδέει μαζί του χρόνια, δοκιμασμένη φιλία ή ακόμα και δεσμοί αίματος. Η εμπειρία λέει πως οι “κουμπαριές” για οποιοδήποτε άλλο λόγο, πέραν του συναισθηματικού, δεν κατέληξαν καλά. Να είστε προσεκτικοί λοιπόν!

  • Από αισθητική πώς τα πάει;

    Χμ. Εδώ δεν αξιολογούμε αν η αισθητική του είναι καλή ή κακή. Εξάλλου αυτά τα ζητήματα είναι υποκειμενικά. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε είναι να ταιριάζουν τα στυλ σας. Αυτό που φαίνεται όμορφο σε εσάς, να είναι και για τον/την κουμπάρο/κουμπάρα. Τα σχέδια της λαμπάδας, τα στέφανα και πολλά ακόμα αξεσουάρ, περνούν από το χέρι του. Οπότε να το σκεφτείτε προσεκτικά για να μη δημιουργηθούν άβολες στιγμές και διαφωνίες πριν τη μεγάλη τελετή!

  • Διαθέτει αξιοπιστία;

    Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που σας βοηθάει. Δεν πρέπει να καταναλώνετε χρόνο και ψυχολογική κούραση για το αν θα φέρεις εις πέρας όλα όσα έχει αναλάβει!

  • Είναι ψύχραιμος;

    Θα μπορέσει να διαχειριστεί ενδεχόμενη κρίση πριν ή κατά τη διάρκεια της τελετής; Θα μπορέσει να ανεχτεί νεύρα ή ανασφάλειες κατά την περίοδο της προετοιμασίας; Όλα αυτά είναι σημαντικά extras για την επιλογή του/της κουμπάρου/κουμπάρας!

  • Είναι διασκεδαστικός;

    Για το τέλος, αφού μιλάμε για χαρά και γάμο, είναι αρκετά διασκεδαστικός; Και αναφέρουμε τη λέξη “αρκετά” γιατί θα πρέπει να οργανώσει και το bachelor! Οπότε, θα είναι μεγάλο προτέρημα αν μπορεί να δημιουργήσει και κέφι!

Σκεφτείτε λοιπόν προσεκτικά όλες τις παραμέτρους και ειδικά την πρώτη! Δεν είναι απλή απόφαση, ούτε εύκολη, αλλά συμβολίζει πολλά και αποτελεί θεμέλιο σχέσης για πολλά πολλά ακόμα χρόνια με το συγκεκριμένο άτομο! Η απόφαση, δική σας!

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf

Ζητήστε προσφορά

Ζητήστε προσφορά
Κλείσιμο