Skip to content Skip to footer

Οι πρώτοι μήνες από τη γέννηση του παιδιού είναι μία μεγάλη ψυχολογική δοκιμασία, καθώς η ανείπωτη χαρά δοκιμάζεται από ώρες αϋπνίας και άγχους για το “αν τελικά τα κάνω όλα σωστά”.

Η τελετή της βάπτισης έρχεται μήνες μετά, επισφραγίζοντας την χαρά σας και συμβολίζοντας τη νέα περίοδο του μωρού, που σιγά σιγά και ανεπαίσθητα θα αρχίσει να γίνει ένα μικρό παιδάκι.

Μην αφήσετε λοιπόν την τελετή να σας αγχώσει και δώστε ιδιαίτερη σημασία σε 5 σημεία που πρέπει να έχουν κλείσει από νωρίς!

  • Αποφασίστε τι είδους βάπτιση θέλετε να κάνετε. Θέλετε μία μικρή και σύντομη γιορτή στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ή μήπως ένα party σε έναν δικό σας χώρο, ειδικά διαμορφωμένο; Η απόφαση είναι καθαρά στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!
  • Η εκκλησία. Η εκκλησία πρέπει να διαθέτει τις υποδομές για να σας εξυπηρετεί. Εύκολα προσβάσιμη για το αυτοκίνητο και φυσικά -ανάλογα με την απόφαση που προηγήθηκε- να έχει έναν προαύλιο χώρο που δεν θα ακυρώσει τα σχέδιά σας!
  • Ο Νονός/Η Νονά. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα έχει μεγάλη συμμετοχή στην πορεία της ζωής του παιδιού και θα πρέπει να είναι ένας “δικός” σας άνθρωπος που εμπιστέυεστε και εκτιμάτε πως μπορεί να αποτελέσει ιδανικό πρότυπο στη μεταγενέστερη ζωή του παιδιού! Σημαντικό! Φροντίστε το παιδί να έχει εξοικειωθεί με τον/την νονό/νονά του, για να μην βρεθείτε προ… απροόπτων την ημέρα της βάπτισης!
  • Μετά, μπορείτε να καταλήξτε στην διακόσμηση του Ναού. Εδώ οι επιλογές είναι αμέτρητες και ειδικά αν πιάνει το χέρι σας, μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε να φτιάξετε πολλά από τα κομμάτια του στολισμού. Σημαντικό! Όπως και στο γάμο, για οτιδήποτε άπτεται του στολισμού, να είστε σε απόλυτη συνεννόηση με την εκκλησία, για τυχόν περιορισμούς!
  • Ο Φωτογράφος! Εδώ τα πράγματα είναι αυτονόητα. Ένας καλός επαγγελματίας θα απαθανατίσει τις στιγμές και θα εμφανίσει φωτογραφίες που θα συνοδεύουν τη ζωή τη δική σας, αλλά και του παιδιού, για πάντα! Μην το ρισκάρετε!

Φυσικά, όσον αφορά το φαγητό, δεν υπάρχει κανένας λόγος για άγχος.

Ελάτε τώρα σε επικοινωνία μαζί μας και παρέα θα βρούμε τη λύση που ταιριάζει στην περίπτωσή σας!

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf

Ζητήστε προσφορά

Ζητήστε προσφορά
Κλείσιμο