Skip to content Skip to footer
Τα τελευταία χρόνια, όλο και πιο συχνά βλέπουμε να στήνονται μικρά, κομψά τραπεζάκια έξω από τις εκκλησίες, στο τέλος μιας βάπτισης. Τι συμβαίνει;

Το φαινόμενο, μετά τη βάπτιση να παρατίθεται μπουφές έξω από την εκκλησία αντί για τραπέζι σε κάποιο χώρο δεξιώσεων ή κτήμα, γίνεται όλο και πιο σύνηθες

Και πώς να μη γίνει άλλωστε, αν σκεφτεί κανείς πως η συγκεκριμένη κίνηση, έχει πραγματικά πολλά οφέλη που τα αναγνωρίζουν ακόμα και οι επαγγελματίες του χώρου!

Πάμε να τα δούμε:

  • Οικονομική λυση για να τους έχετε όλους ευχαριστημένους

    Πρόκειται για μία οικονομική λύση, που κρατά τους πάντες χαρούμενους. Ένα τραπέζι, με επιλογή καλεσμένων, μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες ή παρεξηγήσεις. Ο μπουφές έξω από την εκκλησία δεν αποκλείει κανέναν.

  • Χρόνος για όλους

    Οι γονείς του μικρού ή της μικρής που μόλις βαπτίστηκε, έχουν την ευελιξία και την άνεση να μετακινούνται ελεύθερα στο χώρο έξω από την εκκλησία, εξασφαλίζοντας περισσότερο χρόνο με κάθε καλεσμένο.

  • Βάπτιση και Μπουφέ στη σωστή ώρα

    Οι περισσότερες βαπτίσεις γίνονται πρωινές και απογευματινές ώρες. Γιατί οι καλεσμένοι να φάνε πολύ πρωί ή να περιμένουν ώρες μέχρι το τραπέζι;
    Με τη σωστή διαμόρφωση του μπουφέ, μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους ακριβώς τη λύση που ταιριάζει, στην ώρα και την εποχή της βάπτισης.

  • Η βάπτιση πάει διακοπές!

    Ένας μπουφές έξω από μία γραφική εκκλησία σε κάποιο ελληνικό νησί ή σε ένα παραδοσιακό χωριό της επαρχίας, δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον που απαιτούνται σε καλοκαιρινές διακοπές. Φύση, ηρεμία, χαλαρή διάθεση και μοναδικές γεύσεις!

  • Πιο γρήγορα & πιο εύκολα

    Γενικότερα, ο μπουφές έξω από την εκκλησία κάνει τα πάντα λίγο πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Όταν πρόκειται για γονείς, που έχουν περάσει δύσκολους μήνες αϋπνίας, η βάπτιση πρέπει να γίνεται ως γιορτή και όχι ως ακόμα μία ταλαιπωρία, τόσο για τους ίδιους, όσο και για το βρέφος! Με τον μπουφέ έξω από την εκκλησία, μειώνονται οι χρόνοι και οι κουραστικές μεταφορές!

Το M+M Catering Services παρέχει τρεις προτάσεις για ένα ξεχωριστό μπουφέ έξω από την εκκλησία

Και αν πιστεύετε πως το menu μας είναι μικρό, τότε κλείστε μία συνάντηση μαζί μας και ελάτες τώρα να βρούμε τη λύση που ταιριάζει περισσότερο στις γευστικές σας προτιμήσεις!

Ζητήστε προσφορά