Skip to content Skip to footer

Ανεξάρτητα με το είδος της εκδήλωσης που διοργανώνετε, η οργάνωση και επιλογή του μενού είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας. Ο σχεδιασμός κατάλληλων πιάτων για την εκδήλωση σας είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να αρχίσετε να ασχολείστε από νωρίς.

Πρέπει όμως να αποφασίσετε και τι ποσότητες θα χρειαστείτε. Θέλετε να εξασφαλίσετε ότι υπάρχει άφθονο φαγητό και ποτό για τους καλεσμένους σας όμως πάντα αυτό να μην ξεπερνά το budget που έχετε ορίσει για την εκδήλωση σας.

Σας παραθέτουμε 3 βασικές ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας κατά τον σχεδιασμό της εκδήλωσης σας, η οποίες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις ποσότητες τροφίμων που θα χρειαστείτε.

  • Τι είδους εκδήλωση πρόκειται να διοργανώσετε;
  • Πόσα άτομα θα παρευρίσκονται;
  • Πόσο θα διαρκέσει η εκδήλωση;

Οι απαντήσεις σε σε αυτά τα βασικά ερωτήματα θα σας βοηθήσουν να μετρήσετε την ποσότητα των τροφίμων και ποτών που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Για παράδειγμα ένα cocktail party που διαρκεί μόνο λίγες ώρες χρειάζεται μικρότερη ποσότητα φαγητού και ποτού από ένα all day event.

Μόλις έχετε πλήρη εικόνα για το είδος event που σχεδιάζετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία catering έχοντας γνώση της ποσότητας που θα χρειαστείτε και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό του μενού.

Ζητήστε προσφορά