Πριν ξεκινήσετε τις προετοιμασίες, τα ψώνια και την μαγειρική πάρτε χαρτί και μολυβί και κάντε μία λίστα οργάνωσης για να διευκολύνετε τον εαυτό σας και να γλιτώσετε χρόνο και δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ας ξεκινήσουμε!
- Γράψτε πόσα γεύματα θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας.
- Σημειώστε όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για την παρασκευή τους.
- Τοποθετείστε σε ένα σημείο τα σκεύη μαγειρικής που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε
- Υπολογίστε τις ποσότητες που θα χρειαστείτε για κάθε γεύμα
- Κάντε ένα χρονοδιάγραμμα μαγειρικής, κάποια γεύματα χρειάζονται αρκετές ώρες σε αντίθεση με κάποια άλλα.
- Χρησιμοποιείστε μικρά πιάτα για το σερβίρισμα και δώστε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να μην κορεστούν από ένα μόνο έδεσμα.
- Η δημιουργικότητα είναι το παν! Σκεφτείτε έξυπνες και χαρούμενες επιλογές για τη διακόσμηση των πιάτων σας.