Skip to content Skip to footer

Η οργάνωση ενός μενού για την εκδήλωση σας δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας τους παράγοντες που θα σας οδηγήσουν στο τέλειο σχεδιασμό μιας επιτυχημένης εκδήλωσης και ενός νόστιμου γεύματος.

To προφίλ των καλεσμένων σας.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τα προφίλ των επισκεπτών που έχουμε προσκαλέσει στην εκδήλωση. Για παράδειγμα διαφορετικό μενού θα επιλέξουμε εάν πρόκειται για μία εταιρική εκδήλωση και διαφορετικό για μία γαμήλια τελετή.

Οι προτιμήσεις των καλεσμένων

Γνωρίζοντας το προφίλ το καλεσμένων μας, οδηγούμαστε στον καλύτερο σχεδιασμό του μενού. Είμαστε επίσης προετοιμασμένοι να καλύψουμε τις ανάγκες τους και τις διατροφικές τους προτιμήσεις. Τα ακόλουθα μπορεί να σας βοηθήσουν στην κατανόηση και το στο προγραμματισμό του μενού σας.

  • Τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας αποφεύγουν τα λιπαρά τρόφιμα και προτιμούν υγιεινά γεύματα. Επομένως θα εκτιμήσουν το ψάρι, τα θαλασσινά και τις χορτοφαγικές επιλογές.
  • Οι νεότεροι από την άλλη πλευρά θα εντυπωσιαστούν με μοντέρνες, funky ακόμα και ethnic επιλογές στο μενού.
Ποικιλία στο μενού

Είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιήσουμε τις διατροφικές επιλογές όλων των παρευρισκομένων. Όμως μπορούμε να τους προσφέρουμε μία γκάμα επιλογών ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Σας δίνουμε 3 tips για να μην μείνει κανένας δυσαρεστημένος.

  • Προσφέρετε τουλάχιστον 2-3 επιλογές στα ορεκτικά.
  • Φροντίστε να υπάρχουν 3 διαφορετικά dressing για τις σαλάτες.
  • Προσφέρετε 2 επιλογές για επιδόρπιο. Μία πλούσια σε σοκολάτα και μία για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Ζητήστε προσφορά