• Κτήμα Λυκάκη

    Κτήμα Λυκάκη

    Το Κτήμα Λυκάκη, με καταβολές από την Κρητική παράδοση & φιλοξενία, προσφέρεται για κάθε είδους δεξίωση στις καταπράσινες εγκαταστάσεις του στον Αγ. Στέφανο Αττικής.

Κτήμα Λυκάκη

Το Κτήμα Λυκάκη, της ομώνυμης οικογένειας, φέρει τη σφραγίδα της Κρητικής παράδοσης & φιλοξενίας λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της Αθήνας, στον Αγ. Στέφανο της Αττικής. Εκεί, ο καταπράσινος, πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος σας περιμένει για την κάλυψη κάθε εκδήλωσης.

Το Κτήμα Λυκάκη διαθέτει 2 εξωτερικούς χώρους διαφορετικών διαστάσεων για την καλύτερη κάλυψη της δεξίωσης σας, με συνολική χωρητικότητα 700 άτομα σε καθιστό γεύμα και περίπου 2000 άτομα σε cocktail. Για τους χειμερινούς μήνες, οι άνθρωποι του κτήματος επιμελήθηκαν μια εντυπωσιακή αίθουσα που συνδυάζει τη ζεστασιά του ξύλου και τη μεγαλοπρέπεια της πέτρας, προορίζεται για να φιλοξενήσει δεξιώσεις και event 500 ατόμων σε καθιστό γεύμα.

Η απέριττη ομορφιά της φύσης στον εξωτερικό χώρο αλλά και η λιτή διακόσμηση της κλειστής αίθουσας συντελούν στη δημιουργία του ιδανικού φόντου για να σκηνοθετήσετε μια μοναδική εκδήλωση.

Το γραφικό εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου και της Παναγίας μέσα στο κτήμα μπορεί επίσης να γίνει η αφετηρία της νέας σας ζωής. Ο προαύλιος χώρος μπορεί να διατεθεί και μεμονωμένα για δεξίωση όρθιου finger-food.

Μεταξύ των υπόλοιπων παροχών του Κτήματος Λυκάκη συμπεριλαμβάνονται το ιδιωτικό parking με παρκαδόρο, στάθμευση-υποδοχή, δωμάτιο ζευγαριού, στολισμός και διακόσμηση του χώρου, Dj με πλήρη ηχητική κάλυψη. Επιπλέον ο χώρος διαθέτει πλήρη κάλυψη ασύρματο δικτύου WiFi και είναι προσβάσιμος για ΑΜΕΑ, με ράμπες για εύκολη μετακίνηση παντού.

Ραντεβού - κρατήσεις - επικοινωνία: 2104620821-6932258454

mmcatering-ktima-lykaki-01
mmcatering-ktima-lykaki-03
mmcatering-ktima-lykaki-04
mmcatering-ktima-lykaki-05
mmcatering-ktima-lykaki-06
mmcatering-ktima-lykaki-07
mmcatering-ktima-lykaki-08
mmcatering-ktima-lykaki-09
mmcatering-ktima-lykaki-10
mmcatering-ktima-lykaki-11
mmcatering-ktima-lykaki-12
mmcatering-ktima-lykaki-13
mmcatering-ktima-lykaki-14
mmcatering-ktima-lykaki-15
mmcatering-ktima-lykaki-16
mmcatering-ktima-lykaki-17
mmcatering-ktima-lykaki-18
mmcatering-ktima-lykaki-19
mmcatering-ktima-lykaki-20
mmcatering-ktima-lykaki-21
mmcatering-ktima-lykaki-22
mmcatering-ktima-lykaki-23
mmcatering-ktima-lykaki-24
mmcatering-ktima-lykaki-25
mmcatering-ktima-lykaki-26
mmcatering-ktima-lykaki-27
mmcatering-ktima-lykaki-28
mmcatering-ktima-lykaki-29

ζητήστε μας να σας καλέσουμε

 

επικοινωνία

  2104620821
  6932258454
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Λεωφ. Τραπεζούντος 18
Αγ. Στέφανος, Αττική
  Ακολουθήστε μας!
Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Όχι