Skip to content Skip to footer
Μετά το πρώτο μέρος για υπέροχους χώρους εκδηλώσεων που συνδυάζουν πολυτέλεια, ομορφιά και έντονο στοιχείο φύσης, προχωράμε στο δεύτερο μέρος του αφιερώματός μας!

Συνεχίζουμε με ακόμα 6 χώρους για μία εκδήλωση που θα σας μείνει αξέχαστη!

  • Κτήμα Ερωφίλη

    Το Κτήμα Ερωφίλη είναι διακοσμημένο σε μίνιμαλ αισθητική με ξεχωριστές πινελιές κομψότητας στη διακόσμηση. Στο Κτήμα Ερωφίλη επικρατούν τα χρώματα του πράσινου της φύσης, από τον καταπράσινο κήπο, και το λευκό της διακόσμησης των αέρινων υφασμάτων που καλύπτουν μοναδικά την αίθουσα δεξίωσης.

    Κατά την είσοδο σας στο Κτήμα Ερωφίλη θα βρείτε ξεχωριστό χώρο και τραπέζι υποδοχής για ευχές και φωτογραφίες καθώς και stools για ένα ποτό υποδοχής πριν το κύριο γεύμα. Γύρω από την πισίνα του κτήματος, οι καλεσμένοι σας μπορούν να χαλαρώσουν σε καναπεδάκια μπαμπού στον κήπο, χαζεύοντας τη διακόσμηση και απολαμβάνοντας ένα ποτό από το αυτόνομο bar.

    Πού: Βαρυμπόμπη

    Πληροφορίες: 2104620821-6932258454

  • Κτήμα Ιγγλέση

    Το κτήμα Ιγγλέση διαθέτει προσεκτικά επιμελημένους χώρους, τη χειμερινή αίθουδα και τον κήπο του κτήματος, κατάλληλους να φιλοξενήσουν δεξιώσεις όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Η κλειστή αίθουσα, η οποία προσφέρεται για κάθε είδους χειμερινή εκδήλωση γάμου ή βάπτισης, εταιρικό event ή ακόμα και για συνέδρια και σεμινάρια, έχει χωρητικότητα 350 ατόμων. Για τις καλοκαιρινές σας εκδηλώσεις προτείνουμε τον κατάλληλα διαμορφωμένο κήπο, με τις ροτόντες και την πίστα για χωρό, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει έως και 700 άτομα.

    Πού: Λεωφόρο Τατοΐου 392,σε απόσταση 1 χλμ από την Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

    Πληροφορίες: 2104620821-6932258454

  • Πολυχώρος Gazoo Events

    Γνωρίστε το εντυπωσιακό αίθριο όπου θα φιλοξενηθούν και οι δικές σας δεξιώσεις γάμου ή βάπτισης, με φόντο τη μοναδική θέα στην πόλη των Αθηνών, το λόφο της Ακρόπολης και του Φιλοπάππου.

    Περιηγηθείτε στην αίθουσα με τη μίνιμαλ αρχιτεκτονική και το διακριτικό φωτισμό που αναδεικνύουν το αστικό τοπίο και τη μοναδική θέα των αρχαιολογικών χώρων.

    Πού: Κεραμεικός

    Πληροφορίες: 2104620821-6932258454

  • Κτήμα Λυκάκη

    Το Κτήμα Λυκάκη διαθέτει 2 εξωτερικούς χώρους διαφορετικών διαστάσεων για την καλύτερη κάλυψη της δεξίωσης σας, με συνολική χωρητικότητα 700 άτομα σε καθιστό γεύμα και περίπου 2000 άτομα σε cocktail. Για τους χειμερινούς μήνες, οι άνθρωποι του κτήματος επιμελήθηκαν μια εντυπωσιακή αίθουσα που συνδυάζει τη ζεστασιά του ξύλου και τη μεγαλοπρέπεια της πέτρας, προορίζεται για να φιλοξενήσει δεξιώσεις και event 500 ατόμων σε καθιστό γεύμα.

    Η απέριττη ομορφιά της φύσης στον εξωτερικό χώρο αλλά και η λιτή διακόσμηση της κλειστής αίθουσας συντελούν στη δημιουργία του ιδανικού φόντου για να σκηνοθετήσετε μια μοναδική εκδήλωση.

    Πού: Αγ. Στέφανο

    Πληροφορίες: 2104620821-6932258454

  • Κτήμα Φιλιππικόν

    Ενας εκπληκτικός χώρος δεξιώσεων που συνδιάζει βουνό και θάλασσα, μιας και βρίσκεται σε ένα πανέμορφο νησί, πολύ κοντά στη Αθήνα, τη Σαλαμίνα. Χαρείτε τον γάμο σας ή την βάπτιση του παιδιού σας σε ένα κτήμα δεξιώσεων που θα σας εκπλήξει με τις παροχές του!

    Πού: Σαλαμίνα

    Πληροφορίες: 2104620821-6932258454

  • Πολυχώρος Eden Events

    Μοντέρνας και λιτής αισθητικής, το Eden Events αποτελεί πρακτικά ένας σύγχρονος Πολυχώρος στα νότια προάστια, για Prive δεξιώσεις για εσάς και τους αγαπημένους σας. Η ευελιξία του χώρου επιτρέπει την φιλοξενία δεξιώσεων τόσο κατά τη χειμερινή όσο και κατά τη θερινή περίοδο. Η προνομιακή του θέση δίνει στο Eden Events το πλεονέκτημα της απεριόριστης θέας στο Μικρολίμανο και το Φάληρο!

    Πού: Μικρολίμανο

    Πληροφορίες: 2104620821-6932258454

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf

Ζητήστε προσφορά

Ζητήστε προσφορά
Κλείσιμο