Skip to content Skip to footer

Γιορτάστε το γεγονός της ζωής σας ή του παιδιού σας με την πιο οικονομική επιλογή!

Αν θέλετε να γιορτάσετε τη βάφτιση του παιδιού σας αλλά βρίσκετε πως ένα πάρτι σε κάποιο κτήμα κοστίζει κάτι παραπάνω από ότι θα θέλατε να διαθέσετε ή η διοργάνωση και μόνο ενός τόσου μεγάλου event σας προκαλεί πονοκέφαλο, τότε η πιο εύκολη, γρήγορη, οικονομική και ταυτόχρονα ολοκληρωμένη λύση είναι το μενού με όρθιο buffet για έξω από την εκκλησία που έχετε διαλέξει για το μυστήριο.

Χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν οι καλεσμένοι σας και εσείς να έχετε ξοδέψει περισσότερα από όσα θα θέλατε σε χρόνο και χρήμα θα τους ευχαριστήσετε που σας τίμησαν με την παρουσία τους στην βάφτιση ή ακόμη και στο γάμο σας, προσφέροντάς τους ένα πλούσιο μενού σερβιρισμένο σε όρθιο buffet. Έτσι δημιουργείτε μια μοναδική στιγμή που όλοι θα θυμούνται έχοντας ευκολία, πρακτικότητα και κάνοντας οικονομία.

Ο όρθιος μπουφές έξω από την εκκλησία είναι κάτι που συνηθίζεται και σαν pre-event του τραπεζιού. Συνήθως σερβίρεται ένα ποτήρι κρασί ή ένα ποτήρι νερό και κάποιο μικρό σνακ. Με τον συγκεκριμένο τρόπο μπορείτε να κρατήσετε τους καλεσμένους σας πάντα σε εγρήγορση, χωρίς να βαριούνται όταν άλλοι έχουν πάει να χαιρετήσουν ή γενικότερα είναι στην διαδικασία λίγο πριν φύγει ο κόσμος για το τραπέζι που φαίνεται σαν να μην έχει κάποιο concept. Οπότε δημιουργήστε εσείς την συνοχή αλλά και το concept!

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf

Ζητήστε προσφορά

Ζητήστε προσφορά
Κλείσιμο