Skip to content Skip to footer

Οι συναθροίσεις δεν χρειάζεται να κοστίσουν πολύ για να το διασκεδάσουν οι καλεσμένοι σας! Το μόνο που χρειάζεται είναι πρωτότυπες ιδέες, διάθεση και όρεξη.

Φέρτε το πάρτι στο σπίτι.

Δεν χρειάζεται να βγείτε έξω για ένα μοναδικό πάρτι. Το σπίτι είναι πάντα μια πολύ καλή λύση για να νιώσετε άνετα, μοναδικά και πιο χαλαρά από το στρίμωγμα ενός μαγαζιού.

Brunch

Ένα casual κυριακάτικό brunch είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει μια υπέροχη συνάθροιση. Μπορείτε να ξεκινήσετε με αυγά, ομελέτες, burger και μετά για κλείσιμο τα «παραδοσιακά» και υπέροχα pancakes!

Finger Food

Εάν η θεματική είναι πιο «όρθια» μπορείτε να ετοιμάσετε λαχταριστό finger food για να το συνοδεύσετε με το αγαπημένο σας κρασί.

Movie night

Το αγαπημένο σας κρασί ή μπύρα και μπόλικο ποπ-κόρν. Μην πάρετε το έτοιμο για τον φούρνο μικροκυμάτων. Φτιάξτε το δικό σας. Είναι πολύ πιο νόστιμο και σίγουρα θα φέρει χαμόγελα στα χείλη των επισκεπτών σας!

Couples night

Για μια υπέροχη βραδιά με το φιλικό σας ζευγάρι εκτός από κρασί και κουβέντα θα χρειαστεί και μια σπιτική συνταγή. Επιστρατεύστε την πιο σπιτική σας σπεσιαλιτέ για να δώσετε οικειότητα στην βραδιά!

Pizza night

Συνήθως συνοδεύεται με ποδόσφαιρο και άφθονη μπύρα. Αυτή την φορά δοκιμάστε να φτιάξετε την δική σας πίτσα. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι τον φούρνο και απλά υλικά. Μέσα σε μισή ώρα θα έχετε την δική σας σπιτική πίτσα και πολλά χαμόγελα!

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf

Ζητήστε προσφορά

Ζητήστε προσφορά
Κλείσιμο