Skip to content Skip to footer

Ο σχεδιασμός ενός μεγάλου event δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει οργάνωση σε όλους τους τομείς και ένας σημαντικός παράγοντας είναι η επιλογή του μενού. Όταν επιλέγετε το φαγητό για την επόμενη εκδήλωσή σας θα πρέπει να να λάβετε υπόψιν σας όλες τις παραμέτρους ώστε αυτό να διατηρείται φρέσκο και στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Ζεστό μενού

Εάν επιλέξετε ζεστά γεύματα για το catering της εκδήλωσης σας θα πρέπει να έχετε προβλέψει πως θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για την παρασκευή του μενού αλλά θα χρειαστείτε και αρκετό χώρο για τα σκεύη που θα διατηρήσουν τα γεύματα ζεστά και νόστιμα. Ένα self service catering μας δίνει τη δυνατότητα να διατηρούμε ζεστό το φαγητό ευκολότερα σε αντίθεση με το να σερβίρονται οι καλεσμένοι μας στα τραπέζια τους. Για παράδειγμα εάν το φαγητό σερβίρεται στα τραπέζια θα πρέπει όλα τα γεύματα να είναι ζεστά ταυτόχρονα. Όταν πρέπει να σερβίρετε 50 ή 100 καλεσμένους χρειάζεστε μια πολύ σωστή οργάνωση ώστε να μην μείνει κάποιος παραπονεμένος.

Κρύο μενού

Η επιλογή κρύων γευμάτων απαιτεί εξίσου σωστή οργάνωση και μεγάλη προσοχή. Μπορεί η αποθήκευση ποτών σε ψυγεία να είναι εύκολη υπόθεση , όμως τα τρόφιμα χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση και αρκετό χώρο ώστε να διατηρηθούν. Για παράδειγμα εάν επιλέξετε για επιδόρπιο ένα υπέροχο παγωτό, θα πρέπει να έχετε προνοήσει να είναι όλες οι μερίδες στην κατάλληλη θερμοκρασία ώστε να απολαύσουν ένα εξαιρετικό επιδόρπιο οι καλεσμένοι σας.

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf

Ζητήστε προσφορά

Ζητήστε προσφορά
Κλείσιμο